Florien Bausch


Kerkhofstraat 18 2011 BK Haarlem
06 28157217 Klik om te bellen

Over Florien Bausch

Bausch&Schultz uitvaarten verzorgt begrafenissen en crematies met name in ’t Gooi en Kennemerland.

Zowel kleinschalig en bescheiden als groots en uitgebreid, traditioneel of eigentijds.

Wij, Florien Bausch en Ernestine Wehry – Schultz van Haegen, nemen uitvoerig de tijd voor u.

Tijdens de intense periode van overlijden tot en met de uitvaart organiseren wij samen met u het afscheid. Dit alles heel persoonlijk, in alle rust. Met uw wensen als uitgangspunt.

Wij zijn dag en nacht bereikbaar.

Florien Bausch – Haarlem, Bloemendaal e.o.
06 28 157 217

Ernestine Schultz van Haegen – ‘t Gooi
06 40 15 33 33

KOSTEN

Wij rekenen een vast bedrag voor onze dienstverlening, afhankelijk van hoe het afscheid ingevuld gaat worden. Verder leveren wij, in tegenstelling tot wat veelal gebruikelijk is, alles wat nodig is tegen inkoopprijs. Dus zonder provisies, 100% transparant.

We hebben geen enkel financieel belang bij uw keuzes. Doordat wij aan niemand gelinkt zijn, kunnen we breed en écht onafhankelijk adviseren.

De kosten zijn grotendeels afhankelijk van de keuzes die u maakt in voornamelijk de grootte van het afscheid, de locatie(s), de kennisgeving en het vervoer. Nadat wij uw wensen hebben besproken, ontvangt u van ons een inzichtelijke kostenbegroting. Wanneer u enkele weken na de uitvaart de eindfactuur ontvangt, ziet u tevens de originele facturen van de toeleveranciers. Transparant en helder.

Ook wanneer u een uitvaartverzekering heeft, ongeacht welke, kunt u gebruik maken van onze diensten.

WIE ZIJN WIJ?

Florien Bausch
Toen Florien er uit was dat ze uitvaartbegeleider wilde worden, reageerde iedereen om haar heen enthousiast: écht iets voor jou!

Florien wordt beschreven als een positief mens met een groot inlevingsvermogen. Ze is openhartig, nuchter, integer, kan angst wegnemen, en heeft een goed gevoel voor humor; allemaal kwaliteiten die ervoor zorgen dat eenieder zich snel op z’n gemak voelt.
Ze hoort en ziet altijd wat er bedoeld wordt; ook wat er niet is gezegd.

En dat is dan de menselijke kant. Maar ze is ook praktisch, een regeltante; combineert het planmatige met het creatieve; geen detail blijft onbelicht.
Al haar kwaliteiten kunnen in dit beroep aan bod komen, geweldig!

Ernestine Schultz van Haegen
Al jaren werkzaam als portretschilder, miste Ernestine gaandeweg het veelvuldig contact met mensen. Bij het mede organiseren van enkele uitvaarten in familiekring met daarbij het continue overleg, voelde zij zich als een vis in het water!

Door te luisteren en aan te voelen wat de wensen zijn, kan zij net als bij het maken van een portret, goed vertalen wat de opdrachtgever voor ogen heeft. Met haar creatieve geest denkt zij in mogelijkheden. Juist kleine details in de vormgeving en uitvoering van een uitvaart maken een afscheid uniek. Tegelijkertijd worden veel zaken – bewust onzichtbaar – goed geregeld. Zich faciliterend in te zetten op de achtergrond geeft haar de meeste voldoening.

Foto's

Soort bedrijf

Begrafenis- en crematieonderneming
Uitvaartbegeleiding
Uitvaartverzorging

Onze locatie

Florien Bausch


Kerkhofstraat 18 2011 BK Haarlem
06 28157217 Klik om te bellen