Bas Poelstra Uitvaarten


Museumlaan 2 3581 HK Utrecht
06 27166302 Klik om te bellen

Over Bas Poelstra Uitvaarten

Uit eigen ervaring en van dichtbij weet ik hoe waardevol het is om bij het overlijden van een dierbare, iemand met een vertrouwd gezicht en een luisterend oor naast je te hebben staan. Sinds 2002 ben ik uitvaartverzorger in Utrecht en omstreken en met toewijding ben ik voor u de rots in de branding die tijdens een intense en verdrietige periode rust en overzicht brengt.

Door de talloze ontmoetingen ontdekte ik gaandeweg steeds meer mogelijkheden om op een passende manier afscheid van een overleden dierbare te nemen. Nu, jaren later en door eigen ondervinding, kan ik nog meer met hart en ziel persoonlijke uitvaartzorg bieden. Hierbij streef ik naar een toegankelijke benadering voor iedereen. Gebaseerd op vertrouwen, aandacht, tijd en kwaliteit. Op deze manier blijf ik óók trouw aan mijn eigen visie:

'Ga zoals je geleefd hebt...'

Te allen tijde mag u bij een overlijden rekenen op mijn inzet, steun en betrokkenheid. Ik ben er voor u wanneer het nodig is en ik doe een stap terug als de situatie daar om vraagt. Samen met u ga ik op zoek naar de juiste vorm, inhoud en mogelijkheden en doen we alles voor een mooi afscheid.

Alles voor een mooi afscheid

Foto's

Kantooradres

Soort bedrijf

Begrafenis- en crematieonderneming
Begrafenisverzorging
Ritueelbegeleiding
Rouwvervoer
Uitvaart
Uitvaartbegeleiding
Uitvaartonderneming
Uitvaartspreker
Uitvaartverzorging

Certificeringen

Kwaliteitsregister Uitvaartverzorgers

Keurmerk Persoonlijke Uitvaart

Team

Artikelen

Loslaten, afsluiten en opnieuw beginnen…

Iedereen heeft zo zijn of haar eigen voorstelling van “een nieuw begin…” Vaak beginnen de meeste mensen er simpelweg niet aan. Enerzijds omdat ze misschien lang niet altijd de behoefte hebben en anderzijds...

Onze locatie

Bas Poelstra Uitvaarten


Museumlaan 2 3581 HK Utrecht
06 27166302 Klik om te bellen