Barbara Uitvaartverzorging C.V. u.a.


Nieuwe Vaart 5 3451 AH Vleuten
030-2966666 Klik om te bellen

Over Barbara Uitvaartverzorging C.V. u.a.

Om u nog beter op onze eigen wijze van dienst te kunnen zijn, heeft Barbara Uitvaartverzorging haar uitvaartcentrum aan de Nieuwe Vaart 5 in Vleuten omgedoopt in een waar afscheidscentrum.

Opbaren, rouwbezoeken, condoleances en kleine plechtigheden in een warme en prettige omgeving behoren tot de mogelijkheden. Er is de inpandige uitvaartwinkel, waar u terecht kunt voor urnen, assieraden, herdenkingsmonumentjes, troostgeschenken, condoleancekaarten, boeken e.d. U kunt rustig met onze afscheidsconsulente van gedachten wisselen, uitvaartwensen bespreken en vastleggen of de mogelijkheden bekijken met betrekking tot het invullen van een bijzondere plechtigheid vol passende rituelen. Samen met u kijken wij naar uw persoonlijke mogelijkheden, krijgt u advies over de producten en diensten en wordt er vooral naar uw wensen geluisterd. Altijd onder het genot van een vers kopje koffie of thee.

Ook kunt u terecht voor een gratis wilsbeschikking en het bespreken van de Waardevaste Uitvaart (www.waardevasteuitvaart.nl). Daarnaast kunnen er vragen gesteld worden over de kosten van een uitvaart en brengen wij graag uw uitvaartverzekeringen duidelijk voor u in beeld, zodat u weet of u voldoende bent verzekerd voor uw uitvaart.

Foto's

Uitvaartleidersteam

Soort bedrijf

Begrafenis- en crematieonderneming
Uitvaartbegeleiding
Uitvaartverzorging

Onze locatie

Barbara Uitvaartverzorging C.V. u.a.


Nieuwe Vaart 5 3451 AH Vleuten
030-2966666 Klik om te bellen