Barbara Uitvaartverzorging C.V. u.a.


Egginklaan 51 3527 XP Utrecht
030-2966666 Klik om te bellen

Over Barbara Uitvaartverzorging C.V. u.a.

Wij verzorgen al ruim 65 jaar persoonlijke uitvaarten in Utrecht en omgeving. Daarmee zijn we een begrip geworden binnen onze gemeenschap. Het is onze ambitie om iedere uitvaart zo warm, betrokken en respectvol mogelijk te verzorgen. Het gaat om persoonlijk contact, vertrouwen.

Wij begeleiden het uitvaarttraject vanaf het begin (melden van overlijden of vastleggen van uitvaartwensen) tot aan de afronding (dankbetuiging en/of nazorg), met eigen mensen en eigen middelen. Op deze manier behouden we een hechte band met onze gemeenschap en staan direct voor u klaar.

Voor u en uw naasten is het prettig wanneer u zo min mogelijk hoeft na te denken over de praktische zaken rondom een uitvaart. Wij begrijpen dat. In een regelgesprek nemen we daarom ons stappenplan met u door. U hoeft zelf niets uit te zoeken en bespreekt rustig welke stappen ondernomen kunnen worden. Onze uitvaartleiders zullen u hierbij altijd begeleiden. U staat er nooit alleen voor. Ze ondersteunen en adviseren u voor, tijdens en na de begrafenis of crematie.

Barbara Uitvaartverzorging bestaat uit een toegewijd team dat altijd voor u klaar staat (wij zijn 24 uur per dag bereikbaar). Wij staan voor een persoonlijke aanpak en onze medewerkers doen dat stapje extra, hebben oog voor detail en een warme open houding naar u en uw familie en nabestaanden. Zowel voor, tijdens én na de uitvaart.

Barbara Uitvaartverzorging heeft twee stijlvolle uitvaartcentra, namelijk een vestiging in Utrecht in de wijk Transwijk, en voor Vleuten, De Meern en Leidsche Rijn een uitvaartcentrum in Vleuten. Beide locaties beschikken over alle faciliteiten en zijn goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid bij beide vestigingen.

Barbara, altijd dicht bij U.

Wanneer een naaste overlijdt..... dan belt u Barbara

Foto's

Uitvaartcentrum aan de Egginklaan

Soort bedrijf

Begrafenis- en crematieonderneming
Kinderuitvaarten
Uitvaartbegeleiding
Uitvaartvereniging
Uitvaartverzorging

Certificeringen

Keurmerk Uitvaartzorg

Keurmerk Uitvaartzorg

Team

Onze locatie

Barbara Uitvaartverzorging C.V. u.a.


Egginklaan 51 3527 XP Utrecht
030-2966666 Klik om te bellen