... omdat het leven verder gaat.

De Regenboog uitvaartbegeleiding is in januari 2008 gestart en heeft inmiddels vele families mogen begeleiden bij de invulling van het afscheid van hun dierbare. Wij zijn de families die wij hebben mogen begeleiden zeer dankbaar voor het in ons gestelde vertrouwen.

Wij, John van Kleef en Margret van Kleef-van Winden, zijn beiden geruime tijd actief geweest als vrijwilliger op verschillende gebieden van het leven. John heeft jaren rouwbegeleiding en terminale begeleiding gedaan. Margret ondersteunt gezinnen die tijdelijk een steuntje in de rug kunnen gebruiken en is bovendien 12½ jaar onderwijzeres geweest in de onderbouw op een christelijke basisschool. Wij ervaren het als onze roeping “er te zijn” voor mensen die te maken krijgen met verlies en afscheid moeten nemen van een dierbare. Wij ondersteunen de families bij de invulling van het afscheid op een wijze zoals zij het graag zien en dat in de geest van de overleden dierbare. De uitvaart is een afsluiting maar ook een begin van een nieuwe periode zonder die ander. Het is belangrijk om met een goed gevoel achterom te kunnen kijken op het afscheid. Wij zien de begeleiding vanuit De Regenboog als een roeping, waardoor we zeven dagen per week 24 uur per dag klaar kunnen staan.

Het standaard werkgebied van De Regenboog uitvaartbegeleiding is binnen een straal van 25 km rondom Delft. Wij wonen in Schipluiden, uitvaarten verzorgen wij in Midden-Delfland (Schipluiden, Maasland en Den Hoorn), Maassluis, De Lier, Delft, Rijswijk, Den Haag, Voorburg, Delfgauw, Pijnacker, Nootdorp, Berkel en Rodenrijs, Vlaardingen en de daar omliggende plaatsen. Wij regelen vanuit Schipluiden uitvaarten en maken daarbij gebruik van ons depot in Delft. Hier hebben we de meest gangbare kisten op voorraad staan, bedkoelingen en ruimtekoelingen. Wij verzorgen zowel begrafenissen als crematies, kerkelijke uitvaarten vanuit alle geloofsovertuigingen of niet kerkelijke. Indien opbaring buitenshuis de voorkeur van de familie heeft, in plaats van thuis, beschikken wij in vrijwel elke omgeving over opbaargelegenheden. Wij beheren zelf de ‘Rouwkamer Korpershoek’ in Schipluiden. Wij stellen alles ten doel om de laatste eer aan uw dierbare te bewijzen. Door op onderstaande link te klikken krijgt u een goed inzicht in de verschillende kosten bij een uitvaart.

Op September 13, 2018