Annemieke van Hulst Uitvaartzorg


Essenrode 41 2215 LP Voorhout
06 46105405 Klik om te bellen

Over Annemieke van Hulst Uitvaartzorg

Wie is Annemieke van Hulst?

Mijn naam is Annemieke van Hulst. Ik woon al bijna mijn hele leven in Voorhout. Inmiddels ben ik getrouwd en trotse moeder. Naast mijn gezinsleven geniet ik ook van mijn werk als uitvaartverzorger, waarin ik mijn passie kan uitvoeren. Ik werk graag met mensen en vind het waardevol om u bij te kunnen staan in een moeilijke periode van het leven. Doordat ik als onafhankelijk uitvaartverzorger werk, kan ik u in een grote straal rondom Voorhout helpen. Van Teylingen tot aan de gehele Bollenstreek.

Waarvoor kunt u bij mij terecht?

Ik kan u in het gehele traject van A tot Z begeleiden. Of u nou zelf door een lastige tijd gaat en alvast één en ander geregeld wilt hebben, of te maken krijgt met een overlijden in uw familie, ik sta voor u klaar.

Als u zelf al graag zaken wilt regelen in verband met uw naderend overlijden, dan kan ik u helpen met het invullen van een wensenboekje. Hierbij kunnen wij alle mogelijke opties bespreken en uw keuzes vastleggen. Dit boekje kan na uw overlijden als handvat dienen voor uw naasten, waarbij uw wensen voor hen makkelijk in te zien zijn.

Als een dierbare is overleden, dan help ik u om in kaart te brengen wat er allemaal geregeld moet worden. We kijken samen welke keuzes en wensen al bekend zijn en ik kan u passend adviseren over de diverse mogelijkheden. Na een overlijden komt er immers veel op de naasten van een overledene af. Door het juiste advies wordt het voor u makkelijker om knopen door te hakken.

Waarom kiest u voor mij als uitvaartverzorger?

Ik kan enorm snel schakelen doordat ik niet gebonden ben aan een vast uitvaartcentrum, een vaste kerk of een vaste locatie. Dit maakt mij een flexibele uitvaartverzorger die u in moeilijke tijden goed kan bijstaan. In de afgelopen jaren heb ik goede connecties gekregen met gedreven ondernemers die hun vak eveneens enorm waarderen. Als u voor mij kiest, dan zorg ik ervoor dat ik u in het gehele traject kan bijstaan en adviseren. Ook voor de uitvoering van bijzondere wensen kunt u bij mij terecht.

Wilt u een kennismaking plannen of heeft u een vraag? Neemt u gerust contact met mij op. Ik sta graag voor u klaar. Ik ben dag en nacht bereikbaar op 06-46105405.

Soort bedrijf

Begrafenis- en crematieonderneming
Kinderuitvaarten
Uitvaart
Uitvaartbegeleiding
Uitvaartverzorging

Onze locatie

Annemieke van Hulst Uitvaartzorg


Essenrode 41 2215 LP Voorhout
06 46105405 Klik om te bellen