Anita van Overveld Uitvaartzorg


Crusaethof 36 5551 VW Valkenswaard
06 279 000 50 Klik om te bellen

Sinds 10 jaar een begrip in Valkenswaard e.o
Lokale, geboren en getogen uitvaartonderneemster
Eén persoon en niet steeds een ander gezicht

Over Anita van Overveld Uitvaartzorg

Eén persoon en niet steeds een ander gezicht. Vanaf uw eerste melding tot en met de dag van de uitvaart heeft u met mij, Anita van Overveld te maken en is het vanzelfsprekend dat we dagelijks contact hebben om uw persoonlijke wensen te bespreken en uw vragen te beantwoorden.

Ik ga er niet alleen vanuit wat gebruikelijk is maar luister naar uw wensen en kijk naar de mogelijkheden om deze uit te voeren. Ik hoop u te kunnen inspireren zodat u de uitvaart kunt uitvoeren op uw manier, met uw wensen en die van de overledene.

Het afscheid van uw dierbare is een intensief en bijzonder moment waarvoor u belangrijke beslissingen moet nemen in een korte periode.
Binnen de tijd die er is bied ik u de rust en de ruimte om de juiste keuzes te maken en zullen uw zorgen zorgeloos verlopen.

Eén persoon en niet steeds een ander gezicht, betekend dus dat ik niet alleen de organisatie van de begrafenis of crematie op mij neem maar ook samen met u de afscheidsdienst in elkaar zet. Er komt dus géén externe ritueel begeleidster en dat geeft een groot vertrouwensvoordeel bij de families. 

Eén persoon en niet steeds een ander gezicht voor de organisatie en de begeleiding, echter in samenwerking met ons Zorgteam dat zorg draagt voor de overbrenging en het rouwvervoer van de overledene in Nederland en België, de laatste verzorging en de opbaring thuis of in het uitvaartcentrum en in samenwerking met mijn assistente en gastdame altijd op de achtergrond aanwezig.
 
Uw verdriet kan ik niet wegnemen. Ik kan wel mijn uiterste best doen om het voor u dragelijker te maken door samen met u en ons team voor een mooi afscheid te zorgen en formaliteiten en rouwverwerking goed samen te laten komen.

Met vriendelijke groet,
Anita van Overveld

Waar zorgen zorgeloos verlopen en elke uitvaart uniek en bijzonder is tot in het kleinste detail

Foto's

Soort bedrijf

Begrafenis- en crematieonderneming
Begrafenisverzorging
Kinderuitvaarten
Ritueelbegeleiding
Rouwvervoer
Thanatopraxie
Uitvaart
Uitvaartbegeleiding
Uitvaartonderneming
Uitvaartspreker
Uitvaartverzorging

Onze locatie

Anita van Overveld Uitvaartzorg


Crusaethof 36 5551 VW Valkenswaard
06 279 000 50 Klik om te bellen