Amarantha Uitvaartzorg


Dam 15 4241 BL Arkel
0183563948 Klik om te bellen

Over Amarantha Uitvaartzorg

Amarantha Uitvaartzorg staat garant voor een persoonlijke benadering. U hebt te maken met één uitvaartbegeleider, die tot en met de uitvaart uw vaste aanspreekpunt is. Dat geeft rust en vertrouwen in een periode dat u veel moet regelen en besluiten. De mensen van Amarantha Uitvaartzorg bieden u praktische ondersteuning en begeleiding bij uitvaarten. Ze verstaan hun vak en helpen u stapsgewijs keuzes te maken die passen bij uw wensen. Als u zelf actief wilt bijdragen aan het vormgeven van de uitvaart is daar alle ruimte voor. Denk aan de laatste zorg, aangifte doen bij de gemeente, het dragen van de kist. In de meeste gevallen is er meer mogelijk dan u denkt.

Amarantha Uitvaartzorg verzorgt begrafenissen en crematies in de gemeenten Gorinchem, Hardinxveld-Giessendam, Molenlanden, Vijfheerenlanden, West Betuwe en Aalburg. Ook buiten ons vaste werkgebied zijn we u graag van dienst, mits we daarvoor de mogelijkheid hebben. Amarantha Uitvaartzorg is niet gebonden aan bepaalde locaties en toeleveranciers. Dat geeft maximale flexibiliteit om de uitvaart te regelen zoals u dat wenst. Dankzij de samenwerking met collega-uitvaartondernemers kunt u dus ook in uw eigen woonplaats rekenen op een compleet verzorgde uitvaart.

Amarantha Uitvaartzorg werkt onafhankelijk. Dat betekent dat u te allen tijde een uitvaart door ons kunt laten regelen, ook al hebt u een verzekeringspolis bij een andere aanbieder. U kunt het opgebouwde bedrag bij Amarantha Uitvaartzorg besteden. Tip: lees eerst de polisvoorwaarden goed door.

Foto's

Logo Amarantha Uitvaartzorg

Soort bedrijf

Begrafenis- en crematieonderneming
Ritueelbegeleiding
Rouwvervoer
Thanatopraxie
Uitvaartbegeleiding
Uitvaartspreker
Uitvaartverzorging

Onze locatie

Amarantha Uitvaartzorg


Dam 15 4241 BL Arkel
0183563948 Klik om te bellen