A.J. van Essen Uitvaartzorg


Mr. Thorbeckestraat 3 2991 GG Barendrecht
06-27581175 Klik om te bellen

Over A.J. van Essen Uitvaartzorg

Waardige én betaalbare uitvaart in Rotterdam en omstreken.  Wanneer u een uitvaartondernemer nodig heeft die oprecht met u meedenkt; bent u bij A.J. van Essen Uitvaartzorg aan het juiste adres.

Wij verzorgen waardige én betaalbare uitvaarten in heel regio Rotterdam en omstreken.

Onafhankelijke en professionele begrafenisondernemer met jarenlange ervaring. 

Kleinschalige familieorganisatie.

Compleet verzorgde uitvaarten. Bovendien direct duidelijk inzicht in uitvaarttarieven.

Wij onderscheiden ons in kwaliteit en lage uitvaartkosten.

Over A.J. van Essen Uitvaartzorg

André van Essen is het gezicht achter A.J. van Essen Uitvaartzorg. Voor een een onafhankelijke, kleinschalige en professionele begrafenisondernemer bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben ruime ervaring in het verzorgen van een waardig afscheid tegen een betaalbare prijs. A.J. van Essen uitvaartzorg is initiatiefnemer van basic uitvaart rotterdam. Voor het verzorgen van compleet verzorgde uitvaart met basic/budget tarieven. Vertrouw erop dat, wanneer wij de uitvaart voor u mogen verzorgen, u verzekerd bent van onze persoonlijke begeleiding en deskundige adviezen op basis van jarenlange ervaring. Wij helpen u oprecht en nemen alle tijd voor u, zodat er geen snelle en overhaaste beslissingen genomen hoeven te worden. Bovendien werken wij nauw samen met alle crematoria en begraafplaatsen in Zuid - Holland.

Uitvaartkosten

Onze uitvaartkosten zijn direct inzichtelijk, check onze site: www.uitvaartvanessen.nl. Geen verrassingen of nacalculaties achteraf. De uitvaartkosten kunnen wij laag houden mede door onze kleinschaligheid én onafhankelijkheid. Daarnaast hebben wij geen dure bedrijfspanden of dure managers daardoor kunnen wij onze tarieven echt laag/budget houden maar kunnen wij wel een waardig afscheid verzorgen zoals u voor ogen heeft. 

Crematie regelen?

Steeds meer mensen kiezen wanneer er een uitvaart geregeld moet worden voor een crematie. Vanaf 2003 zijn er in Nederland meer crematies uitgevoerd dan begrafenissen. Landelijk gezien kiest inmiddels bijna 70% voor het regelen van een crematie. Ook wij merken deze trend heel duidelijk; steeds meer verzorgen wij crematies. Wij kennen de gebruiken en protocollen van elk crematorium in de buurt. Bovendien werken wij nauw samen met alle crematoria in Zuid-Holland. 

Wel of geen uitvaartpolis?

Weet u wat uw uitvaartpolis waard is? Wanneer u een uitvaartpolis heeft en niet precies de huidige waarde hiervan weet, neem vrijblijvend contact met ons op, wij checken gratis de waarde van de uitvaartpolis bij de verzekeringsmaatschappij, zodat u weet waar u aan toe bent wanneer er een uitvaat geregeld moet worden.

Handig voor u om te weten is dat u áltijd zelf mag bepalen door wie u een uitvaart laat verzorgen. Niet perse de uitvaartonderneming gekoppeld aan de uitvaartverzekering genoemd op de uitvaartpolis. De uitvaartverzekeringen zien deze koppeling wel graag, maar u heeft echt de keuze. 

Voorbespreking

Een kosteloze voorbespreking zonder verplichting is altijd mogelijk. Bovendien geeft het duidelijkheid wat alle mogelijkheden zijn op het gebied van het regelen van een uitvaart. 

Weet dat wanneer u voor ons kiest, u gegarandeerd bent van oprechte hulp en adviezen. Bovendien is het wel zo prettig om te weten dat u vanaf het eerste telefonische contact t/m de nazorg te maken heeft met dezelfde contactpersoon, dat werkt wel zo prettig weten wij uit ervaring.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie, bel gerust met André van Essen:  06-27581175 of mail naar info@uitvaartvanessen.nl

Bij een melding van overlijden zijn wij 24/7 bereikbaar.

                                                        
Betrokken bij het laatste afscheid.

Ons service gebied beslaat o.a. Rotterdam, Hoeksche Waard, Capelle a/d IJssel, Nieuwerkerk a/d IJssel, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Barendrecht, Bergschenhoek, Hendrik-Ido-Ambacht, Zwijndrecht, Ommoord, Heerjansdam, Bolnes Feijenoord, Ommoord, Overschie, Pijnacker, Schiebroek, Spijkenisse, Rhoon, Hillegersberg, Vreewijk, Zuidwijk - Zuid Holland.

Waardige én betaalbare uitvaart Rotterdam en omstreken

Foto's

A.J. van Essen Uitvaartzorg - begrafenis - uitvaartondernemer
Erkend lid van het kwaliteitsregister uitvaartverzorgers

Soort bedrijf

Begrafenis- en crematieonderneming
Crematorium
Rouwvervoer
Uitvaartbegeleiding
Uitvaartverzorging

Onze locatie

Logo A.J. van Essen Uitvaartzorg

A.J. van Essen Uitvaartzorg

A.J. van Essen Uitvaartzorg


Mr. Thorbeckestraat 3 2991 GG Barendrecht
06-27581175 Klik om te bellen