Afscheidshuys Almere


De Binderij 2 1321 EH Almere
036-3030936 Klik om te bellen

Over Afscheidshuys Almere

Een laatste afscheid neem je maar één keer. Dat wilt u in alle rust en beslotenheid doen. Op de momenten die u zelf het beste passen. Waar u naar uw eigen wensen de nagedachtenis kunt vieren. In verbondenheid met de naasten met wie u deze kostbare laatste momenten het liefste wilt delen. Hiervoor hebben wij het Afscheidshuys Almere aan de Binderij 2 geopend. Hier heeft u alle tijd en ruimte voor uw afscheid, het Afscheidshuys is beschikbaar voor iedereen.

Naar het Afscheidshuys hebben wij ook de uitvaartwinkel. De winkel is gevestigd in het Afscheidshuys Almere. In de uitvaartwinkel vindt u vele herinneringsproducten en informatie rondom sterven en rouw. Denkt u hierbij aan urnen, sieraden of een boek over rouwverwerking.

Voor al onze diensten en producten geldt dat wij uitstekende service willen bieden. Dat betekent onder andere het kosteloos vullen van een urn of sieraad, het gratis thuis bezorgen van een kist. Heeft u vragen over een product of dienst neemt u dan gerust contact met ons op, dit kan via ons contactformulier, email of telefoon. Wij helpen u graag!

Foto's

Afscheidshuys Almere met de uitvaartwinkel

Soort bedrijf

Begrafenis- en crematieonderneming
Uitvaartbegeleiding
Uitvaartverzorging

Onze locatie

Afscheidshuys Almere


De Binderij 2 1321 EH Almere
036-3030936 Klik om te bellen