Afscheidshuis de Poort


Soesterweg 187-1 3812 AG Amersfoort
033 - 475 00 45 Klik om te bellen

Over Afscheidshuis de Poort

Op een prachtige, groene, rustige plek vlakbij het centrum van Amersfoort heeft Meijerink Uitvaartzorg in een historisch gebouw een afscheidskamer gevestigd. De monumentale wachtkamer van de oude algemene begraafplaats aan de Soesterweg is nu een sfeervolle ruimte waar een overledene in de dagen tussen overlijden en uitvaart opgebaard kan worden.
De familieleden kunnen in deze afscheidskamer net zoveel bij hun geliefde zijn als ze willen, zonder een afspraak te hoeven maken. En dat met hun foto’s en eigen muziek en zonder dat er uitvaartmedewerkers op hun vingers staan te kijken. De kamer is ook geschikt om anderen dan de directe familieleden te ontvangen. Zo kan de familie ook vrienden, buren, collega’s en andere kennissen gelegenheid geven op hun eigen moment afscheid te komen nemen van de overledene.
Het afscheidshuis is een prachtig, intiem alternatief voor een rouwcentrum, en wel veel persoonlijker. Het is ook een praktisch alternatief als een opbaring thuis niet mogelijk is.

Soort bedrijf

Opbaarlocatie

Artikelen

Column - De Aanzegger

Daar sta ik dan, op een grijze maandagochtend. Met enige moeite en doorvragen het huis gevonden waar hij moet wonen, de bejaarde vader van Ton. Het hoort bepaald niet tot mijn normale pakket, maar ik...

Onze locatie

Afscheidshuis de Poort


Soesterweg 187-1 3812 AG Amersfoort
033 - 475 00 45 Klik om te bellen