Adieu Visueel


Tarwekamp 4 3828 HZ Hoogland
06 21 245 225 Klik om te bellen

Over Adieu Visueel

Adieu Visueel is gespecialiseerd in het voorzien van beeld en geluid bij uitvaarten. Dit doen wij op een correcte en meelevende manier. Wij doen net even iets meer om alles piekfijn te verzorgen zodat u geen extra zorg heeft aan het technische aspect van de uitvaart.

Audiovisuele voorzieningen

Wij verhuren alles wat u nodig heeft voor een gedenkwaardige uitvaart.
Speakers, microfoons, beamers, plasmaschermen en meer.
Alles van de beste kwaliteit zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Adieu Visueel geeft u gepast advies en zorgt ervoor dat de plechtigheid technisch perfect verloopt.

Live registratie van de uitvaartplechtigheid

Voor de live registratie kunt u gebruik maken van professionele camera’s bij Adieu Visueel. Voor de live registratie kunt u kiezen uit twee mogelijkheden: Dome of videocamera’s. Deze registeren de plechtigheid in verbluffende kwaliteit.
De Dome camera’s filmen met gemak een groot gebied. Dome camera’s worden op een vaste locatie geplaatst en zijn vrijwel onzichtbaar. Onze professionele videocamera’s kunnen ook op een vaste locatie gebruikt worden.

Live uitzenden van de uitvaartdienst

Het live uitzenden van de uitvaartdienst gebeurt discreet met behulp van Dome of videocamera’s. De uitzending verloopt via internet. Adieu Visueel beschikt over de mogelijkheden om de uitvaartdienst live uit te zenden.

Foto's

Funeral
Logo

Soort bedrijf

Beeld en Geluid Uitvaart
Begrafenis- en crematieonderneming

Onze locatie

Logo Adieu Visueel

Adieu Visueel

Adieu Visueel


Tarwekamp 4 3828 HZ Hoogland
06 21 245 225 Klik om te bellen