Addio Uitvaartzorg


Oranjeboomlaan 21 8091 BZ Wezep
038 376 4123 Klik om te bellen

Wij werken in een team van vakvrouwen
Ons bedrijf is kleinschalig en onafhankelijk
Elke uitvaart is voor ons maatwerk

Over Addio Uitvaartzorg

Vakvrouwen

Addio Uitvaartzorg is een kleine uitvaartonderneming waardoor persoonlijke begeleiding gegarandeerd is. Wij werken samen in een team van vakvrouwen en zijn goed op elkaar ingespeeld. Werkend vanuit dezelfde visie brengt ieder van ons als mens ook haar eigenheid mee. Een uitvaart wordt in principe van begin tot eind door één van ons geregeld.

Wij kennen de regio van Wezep, de lokale gewoonten en de mogelijkheden goed en hebben intensieve contacten met uitvaartcentra, kerken, begraafplaatsen en crematoria in de regio. Door deze prettige samenwerking kunnen wij breed organiseren en adviseren.

Elke uitvaart is voor ons maatwerk

Wij bieden persoonlijke begeleiding bij alles wat er na een overlijden wenselijk en noodzakelijk is. Op een professionele manier, betrokken en met een luisterend oor, staan wij u gedurende deze moeilijke periode bij. Daarbij houden we continu in de gaten wat u zelf wilt en kunt doen, en wat wij voor u mogen regelen. Zo komen we tot een persoonlijke uitvaart die zowel bij de overledene als de nabestaanden past.

Wij begeleiden zowel begrafenissen als crematies. Wij hebben ervaring in het begeleiden van een grote diversiteit aan uitvaarten; van klein en intiem tot uitvaarten met vele bezoekers, uitvaarten met militaire eer of een afscheid waarbij iemand zijn/haar lichaam ter beschikking heeft gesteld aan de wetenschap.

Uitvaartkosten

Wij zijn niet verbonden aan bepaalde leveranciers of verzekeraars. U heeft altijd de vrijheid om zelf te kiezen wat bij u past. Praten over kosten vinden wij heel normaal en wij denken graag mee vanuit uw budget.

Wilt u persoonlijk met ons kennismaken, meer informatie over onze werkwijze, samen kijken hoe verzekerd bent en weten wat dit voor u betekent of uw uitvaartwensen met ons bespreken? Wij nodigen u van harte uit om een vrijblijvende afspraak met ons te maken.

Wezep en omgeving

Ons werkgebied is Wezep, Oldebroek, Hattemerbroek, Oosterwolde, Noordeinde, ´t Loo, Hattem, Heerde, wapenveld, Epe, ´t Harde, Elburg, Zwolle. Op verzoek ook in andere plaatsen.

Foto's

Ons team van vakvrouwen Addio Uitvaartzorg

Soort bedrijf

Begraafplaats
Begrafenis- en crematieonderneming
Crematorium
Kinderuitvaarten
Uitvaart
Uitvaartbegeleiding
Uitvaartverzorging

Onze locatie

Logo Addio Uitvaartzorg

Addio Uitvaartzorg

Addio Uitvaartzorg


Oranjeboomlaan 21 8091 BZ Wezep
038 376 4123 Klik om te bellen