Addio Uitvaartzorg


Oranjeboomlaan 21 8091 BZ Wezep
038 - 376 4123 Klik om te bellen

Over Addio Uitvaartzorg

Wie vanwege een overlijden een dierbare moet missen, wordt overspoeld door een golf van emoties. Echter, juist in deze periode moeten er, ondanks verdriet, veel zaken geregeld worden. Addio Uitvaartzorg neemt deze zorg op persoonlijke wijze uit handen.

Addio Uitvaartzorg verzorgt uitvaarten voor iedereen die waarde hecht aan kwaliteit en service. Vanuit de kernwaarden aandacht, zorgvuldigheid, luisteren en inlevingsvermogen doen wij er alles aan om te zorgen dat de nabestaanden, ondanks hun verdriet, na afloop met een goed gevoel terug kunnen kijken op het afscheid.

Voor ons is elke uitvaart uniek en daarmee maatwerk. Dit doen wij door samen op zoek te gaan naar datgene wat past bij het leven dat geleefd is. De praktische zaken worden uit handen genomen zodat u zich volledig kunt richten op goed afscheid nemen.

Addio Uitvaartzorg heeft ervaring in het begeleiden van een grote diversiteit aan uitvaarten; van klein en intiem tot uitvaarten met vele bezoekers, kerkelijk en niet-kerkelijk, thuis of op alternatieve locaties, etc. Wij zijn niet verbonden aan bepaalde leveranciers, u heeft altijd de vrijheid om zelf te kiezen. Verder vinden wij praten over kosten heel normaal en wij denken graag mee vanuit uw budget. 

Wilt u persoonlijk met ons kennismaken, meer informatie over onze werkwijze, samen kijken hoe verzekerd bent en weten wat dit voor u betekent of uw uitvaartwensen met ons bespreken? Wij nodigen u van harte uit om een vrijblijvende afspraak met ons te maken.

Ons werkgebied is Wezep, Oldebroek, Hattemerbroek, Oosterwolde, Noordeinde, ´t Loo, Hattem, Heerde, wapenveld, Epe, ´t Harde, Elburg, Zwolle. Op verzoek ook in andere plaatsen.

Herma van Zalk

Foto's

Soort bedrijf

Begraafplaats
Begrafenis- en crematieonderneming
Crematorium
Kinderuitvaarten
Uitvaart
Uitvaartbegeleiding
Uitvaartverzorging

Onze locatie

Addio Uitvaartzorg


Oranjeboomlaan 21 8091 BZ Wezep
038 - 376 4123 Klik om te bellen