ABC-UZ


Pampuslaan 45-59 1382 JM Weesp
0644432220 Klik om te bellen

Over ABC-UZ

WELKOM BIJ ABC-UZ

WIJ MAKEN HET U GRAAG ZO COMFORTABEL MOGELIJK
Waarschijnlijk heeft u vandaag wel meer te doen. Daarom willen we dat u zo snel en eenvoudig mogelijk vindt wat u zoekt. ABC-UZ helpt u daarbij.

MEER DAN UITVAARTVERZORGING ALLEEN
Sinds 1980 verzorgt ABC-UZ - als coöperatieve organisatie zonder winstoogmerk - begrafenissen, crematies, deposito's en verzekeringen. Onze dienstverlening is professioneel, onze producten zijn van hoge kwaliteit en de tarieven zijn het laagst in de gehele uitvaartbranche.

GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK
Omdat een oriëntatie op een uitvaart of een andere dienstverlening meer is dan het lezen van een prijsopgave maken wij graag persoonlijk kennis met u. In zo'n kennismakingsgesprek beantwoorden wij al uw verdere vragen en helpen u bij het vinden van een uitvaart die geheel aan uw wensen - ook in financieel opzicht - voldoet. Hieraan zijn geen kosten verbonden.

GEDIPLOMEERD, GEREGISTREERD EN GECERTIFICEERD
Wij werken uitsluitend met gediplomeerde medewerkers die voldoen aan de criteria van brancheorganisatie ABCON-PRO. U ontmoet dus altijd professionele uitvaartverzorgers. Als geregistreerd lid van brancheorganisatie ABCON-PRO én als gecertificeerd lid G3 Keurmerk van Stichting AMBI-CARE Zorg Diensten Groep Nederland voldoet ABC-UZ daarmee aan de hoogst haalbare classificering in de uitvaartbranche.

TOPSERVICE EN CONTACT
ABC-UZ stelt alles in het werk om al uw vragen snel, duidelijk en naar volle tevredenheid te beantwoorden. Heeft u advies of direct hulp nodig? Een verwacht overlijden of een melding daarvan? Ook als u elders of niet bent verzekerd. Neem gerust telefonisch of via de e-mail contact op met één van onze professionals. Zij helpen u graag op weg!

EXTRA DIENSTEN EN PRODUCTEN
Dagelijks bewijzen wij dat een verzorgde uitvaart mooier en goedkoper kan. Voor allerlei diensten en producten kunt u 24 uur per dag telefonisch terecht bij één van onze uitvaartwinkels met verhuurservice. Ook wanneer de uitvaart niet door ABC-UZ wordt verzorgd. Zo leveren wij al een uitvaartkist voor € 274,48 en huurt u een rouw- of volgauto met chauffeur voor € 203,60. Voor vragen en bestellingen belt u naar 06 - 444 3 222 0. Het leveren geschiedt op elke gewenste locatie binnen twee uur.

Soort bedrijf

Begrafenis- en crematieonderneming
Uitvaartbegeleiding
Uitvaartverzorging

Onze locatie

ABC-UZ


Pampuslaan 45-59 1382 JM Weesp
0644432220 Klik om te bellen