ABC-UZ Robert Rutgers


Pampuslaan 59 1382 JM Weesp
06 44432220 Klik om te bellen

Beste Service+kwaliteit+prijs
U bent altijd welkom met of zonder verzekering
U ontvangt altijd waar voor uw geld

Over ABC-UZ Robert Rutgers

ABC-UZ Robert Rutgers

Waarmee kan ik u van dienst zijn?

Robert Rutgers, de uitvaartverzorger die bij u past en direct ontzorgt.

24 uur geopend – 06 4443 2220

Is iemand in uw omgeving overleden? Nooit aarzelen en direct bellen om te overleggen, 0294 201559.

ABC-UZ geeft inhoud aan gevoelens en behoeften, het voelt als thuiskomen.
Een uitvaartverzorger kiezen doet u met verstand en met gevoel. Als u contact heeft met Robert Rutgers van ABC-UZ, weet u vaak al wel of dat bij u gaat passen. We beslissen uiteindelijk met ons gevoel, en dat laat u niet vaak in de steek. Robert vind het belangrijk dat u goed en volledig bent geïnformeerd. Zijn advies kost u niets, verplicht u tot niets en levert gegarandeerd waardevolle inzichten op bij de keuze voor een uitvaart of verzekering.

Robert helpt u met het maken van belangrijke keuzes in elke situatie.
Met respect en de beste herinnering helpt Robert mensen in hun eigen tempo om het afscheid voor te bereiden. Bovendien helpt hij iedereen die een vraag heeft over een uitvaart of verzekering. Robert beschikt over een uitgebreid netwerk aan locaties, die zijn kwaliteitsnorm kennen en begrijpen. Robert kan voor iedereen én elk budget een veelzijdige uitvaart verzorgen in uw eigen woonplaats of een aantrekkelijke verzekering afsluiten. Hij werkt graag uw uitvaartplannen uit.

Uw spoed is ook Robert zijn zorg, ook als er geen geld is voor een uitvaart.
Wanneer u denkt met spoed een uitvaartverzorger nodig te hebben, dan helpt Robert u graag. Bij twijfel nooit aarzelen en direct bellen om te overleggen. U hoeft niet ingeschreven te staan bij een uitvaartverzorger of een verzekeringsmaatschappij. U kunt Robert altijd bereiken via zijn rechtstreekse nummer, 06 4443 2220. Hij wenst u sterkte in deze moeilijke periode.

Zelf een uitvaartverzorger kiezen, is toch duurder dan via de verzekering?
Nee, een eigen uitvaartverzorger kiezen is niet duurder. Iedereen mag altijd zelf bepalen naar welke uitvaartverzorger hij gaat. Bij een verzekering bent u vrij om uw eigen uitvaartverzorger te kiezen. ABC-UZ heeft afspraken met begraafplaatsen, crematoria, uitvaartcentra, verzekeringsmaatschappijen en zorginstellingen in Nederland. Dit betekent dat Robert de uitvaart mag verzorgen en dat al uw rekeningen worden vergoed.

Wat uw wensen ook zijn, een goed afscheid hoeft niet duur te zijn.
Iedere locatie heeft zo haar eigen charmes. Het is begrijpelijk dat u daar ook het afscheid wilt organiseren. Thuis als daar voldoende ruimte voor is of anders in uw eigen woonplaats of de dichtstbijzijnde stad. Er zijn genoeg mogelijkheden waar u vast een mooi moment mee hebt beleefd. Wat uw wensen ook zijn, een goed afscheid hoeft niet duur te zijn. Dat rekent Robert u graag voor. Als gediplomeerd uitvaartverzorger werkt hij graag met u mee aan een originele en haalbare uitvaart. Onverwachte torenhoge uitgaven is er met ABC-UZ niet bij.

Wie gaat u straks ontmoeten?
Omdat Robert u graag beter wilt leren kennen, nodigt hij u van harte uit om niet alleen zijn website te bekijken, maar ook om eens persoonlijk langs te komen. U maakt kennis met zijn team van specialisten en u kunt zelf ervaren waarom cliënten kiezen voor zijn familiebedrijf. Wilt u ergens meer over weten? Bezoek de uitgebreide vragenpagina, maak een afspraak bij u thuis of op een locatie van uw voorkeur. Bel of Whatsapp naar 06 4443 2220 of stuur een e-mail naar info@abc-uz.nl.

Foto's

Soort bedrijf

Begrafenis- en crematieonderneming
Uitvaartbegeleiding
Uitvaartverzorging

Onze locatie

ABC-UZ Robert Rutgers


Pampuslaan 59 1382 JM Weesp
06 44432220 Klik om te bellen