Aandacht voor Afscheid


Kerkbuurt 122 3354 XM Papendrecht
0610090707 Klik om te bellen

Uw wensen, behoeften en budget als uitgangspunt
Persoonlijk, betrokken, warm en professioneel
Duidelijke informatie en onafhankelijk advies

Over Aandacht voor Afscheid

Een uitvaart kunt u maar één keer doen. Daarbij komt dat elke uitvaart anders is. Aandacht voor Afscheid gelooft er in dat een persoonlijk en mooi afscheid mensen verder helpt na verlies van een dierbare. Carla van Hemert, het gezicht achter Aandacht voor Afscheid, zorgt samen met u graag voor een persoonlijk en betekenisvol afscheid. Door goed naar u te luisteren, de tijd te nemen, rust en ruimte te creëren. Zodat u met aandacht keuzes kunt maken en u met aandacht bezig kunt zijn met het afscheid van uw dierbare. Alles is bespreekbaar en veel is mogelijk. U kunt erop vertrouwen dat Carla werkt vanuit uw wensen. Daadkrachtig als het nodig is, op de achtergrond als het kan.

Carla van Hemert komt uit een ondernemersgezin en is opgegroeid in Papendrecht. Na het overlijden van haar partner in 1999, heeft Carla ervaren dat goed afscheid nemen van een dierbare erg belangrijk is voor het kunnen omgaan met verlies. Carla is 25 jaar werkzaam geweest als coördinator, adviseur, projectleider en teammanager binnen verschillende organisaties. Ze krijgt er energie van wanneer ze echt iets kan betekenen voor mensen en hen “verder” helpt. In haar missie naar betekenisvol werk heeft ze besloten om haar levenservaring, levenskracht en persoonlijke kwaliteiten te bundelen en in te zetten als uitvaartbegeleider.

Carla neemt in haar aanpak alle tijd om naar u te luisteren en ideeën aan te reiken, zodat u bewuste keuzes kunt maken. Hierbij kunnen de kleinste dingen het verschil maken en heel waardevol zijn. Carla biedt écht uitvaartbegeleiding op maat en gaat niet per definitie uit van wat ‘gebruikelijk’ is. Liever achterhaalt ze wat in uw situatie de behoeften zijn en helpt ze een persoonlijke uitvaart mogelijk te maken. Een uitvaart waar u troost uit kunt putten. Ieder mens is namelijk uniek in karakter, emoties, denken, doen en wensen.

Vanaf overlijden tot na de uitvaart is Carla uw vaste aanspreekpunt, begeleidt ze u van A tot Z en houdt ze voor u het overzicht. Ook op het gebied van nazorg kan Carla, indien nodig en gewenst, u in contact brengen met specialisten in haar netwerk, die betrouwbaar en vakkundig zijn op het gebied van financiën, verzekeringen of rouwbegeleiding. Bij leven kunt u met Carla van gedachten wisselen over uw wensen en behoeften en de mogelijkheden en kosten van uw toekomstige uitvaart (en/of die van uw naaste). Uiteraard is dit geheel vrijblijvend.

Aandacht voor Afscheid verzorgt een begrafenis of crematie op uw manier in de Drechtsteden (Drechtstreek), Alblasserwaard en omstreken en in overleg ook in andere regio's. Gevestigd in Papendrecht, bekend in Dordrecht, Sliedrecht, Alblasserdam, Hendrik-Ido-Ambacht, Zwijndrecht, Heerjansdam, de Hoeksche Waard, Barendrecht, Ridderkerk, Rotterdam, Hardinxveld-Giessendam, Gorinchem, Molenlanden (Oud-Alblas, Kinderdijk, Nieuw-Lekkerland, Streefkerk, Bleskensgraaf, Molenaarsgraaf, Brandwijk, Ottoland, Giessenburg, Groot-Ammers, Nieuwpoort) Breda. Ook in plaatsen waar Aandacht voor Afscheid niet bekend is, onderzoeken we de mogelijkheden graag voor u en/of werken we samen met lokale dienstverleners. Aandacht voor Afscheid heeft een groot, landelijk netwerk van professionals in de uitvaartbranche. Ook uitvaarten in o.a. de regio Den Haag, Rotterdam, Delft, Utrecht, Arnhem, Eindhoven, Tilburg en Breda.

Uitvaartbegeleiding vanuit het hart

Foto's

Soort bedrijf

Begrafenis- en crematieonderneming
Uitvaartbegeleiding
Uitvaartspreker
Uitvaartverzorging

Certificeringen

Meander vakopleiding uitvaartbegeleiding

Artikelen

Over-leven

“En, wat doe jij eigenlijk voor werk?” Ik? “Ik begeleid mensen die een dierbare hebben verloren of gaan verliezen bij het afscheid.” De reacties zijn divers. “Oh, je bent uitvaartbegeleider.” Of ze noemen...

Onze locatie

Logo Aandacht voor Afscheid

Aandacht voor Afscheid

Aandacht voor Afscheid


Kerkbuurt 122 3354 XM Papendrecht
0610090707 Klik om te bellen