Aafke's Uitvaartbegeleiding


Lijsterhaag 22 3993 AT Houten
0622907225 Klik om te bellen

Over Aafke's Uitvaartbegeleiding

Mijn bedrijf heeft Aafke's Uitvaartbegeleiding en het is gevestigd in Houten. Het is een éénvrouwsbedrijf. Hierdoor kan ik zelf mijn tijd en aandacht geven aan u en de mensen dichtbij u, op de manier zoals ik denk dat nodig is.

Ik ondersteun en begeleid u in de week van de uitvaart. En, als u dat wenst, in de periode voorafgaand aan het overlijden van u of uw dierbare. Ik ben warm en luisterend, daadkrachtig en regelend. Stap voor stap nemen we alles door wat van belang is. Zodra ik inzicht heb in de kosten zal ik een kostenbegroting met u doornemen. 

U neemt alle beslissingen; wordt er opgebaard (en zo ja, waar?), kopen we een kist, een mand of een wade, hoe zal de rouwkaart er uit ziet en wat is de inhoud, is er sprake van rouwbezoek of condoleance, wordt er gecremeerd of begraven en zo ja, waar en hoe en waar zullen we invulling geven aan de afscheidsbijeenkomst. 

Ook kunt u mij benaderen voor het voeren van een of meerdere gesprekken om een levenseindeplan op te stellen. Of ik kan, samen met mijn colleg Corinne Jonker, een workshop verzorgen: "laten we het er gewoon over hebben". Op een lichte, speelse manier hebben we het over onze eigen dood.

Kom kijken op mijn website: www.aafkesmienk.nl. Of voel u vrij mij te bellen op 06 - 22907225.

Foto's

Soort bedrijf

Begrafenisverzorging
Kinderuitvaarten
Uitvaart
Uitvaartbegeleiding
Uitvaartonderneming
Uitvaartspreker
Uitvaartverzorging

Onze locatie

Aafke's Uitvaartbegeleiding


Lijsterhaag 22 3993 AT Houten
0622907225 Klik om te bellen